سازمان امور دانشجويان اولین دوره جشنواره سرای دانش را با هدف معرفی جاذبه‌های تحصیلی در جمهوری اسلامی ایران را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، با هدف تولید محتوای فاخر و ماندگار درباره جاذبه‌های تحصیل در دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و مستندسازی تجربۀ زندگی و تحصیل دانشجویان بین‌المللی در ایران و در راستای کشف استعدادها و نمایش آثار ارزشمند در این حوزه، سازمان امور دانشجویان اولین دوره جشنواره سرای دانش را با هدف معرفی جاذبه‌های تحصیلی در جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌کند.

بنابراین گزارش گفتمان‌سازی و افزایش آشنایی دانشجویان بین‌المللی با جاذبه‌های تحصیلی و ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در عین یادآوری ضرورت افزایش هدفمند جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران از مهمترین اهداف این جشنواره علمی فرهنگی خواهد بود.

در این جشنواره دانش، فرهنگ، تمدن و مفاخر مردمان ایران‌زمین به مثابه «سرایی برای دانش‌اندوزان» به نمایش گذاشته می‌شود.

این جشنواره در سه سطح ویژه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، دانشجویان و دانش‌آموختگان بین‌المللی دانشگاه‌های ایران و دانشجویان و دانش‌آموختگان صاحب ایده و آثار فرهنگی و هنری درباره جاذبه‌های تحصیلی دانشگاه‌های ایران برگزار خواهد شد.

محورهای جشنواره:
🔹معرفی دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران