📌 کتاب " اقتصاد کلان برای کسب و کار "

کتاب " اقتصاد کلان برای کسب و کار: راهنمای مدیر برای درک اقتصاد جهانی " توسط انتشارات موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی، چاپ و منتشر شد. درک و استفاده از تحلیل اقتصاد کلان در محیط اقتصاد جهانی و فهم ابزارهای استفاده از آن، مبنایی برای تصمیم‎های درست مدیریتی است. این کتاب با فرض نبود هیچ پیش‌زمینه اقتصادی و با پررنگ کردن کاربردهای بین‌المللی، کتابی مرجع برای درک و آموزش اقتصاد کلان به فعالان اقتصادی، علاقه‌مندان به مباحث مدیریتی و اقتصادی، و دانشجویان رشته‌های مرتبط است و با ارائه نمونه‌های موردی واقعی در جهان، به آنان توضیح می‌دهد که چگونه توسعه، سیاستگذاری، و داده‌های مربوط به محیط اقتصاد کلان ملّی و جهانی را درک کنند.

هر فصل از این کتاب، تمرین‌ها و نمونه‌های موردی متعددی دارد که همگی آنها با کاربرد بین‌المللی تحلیل‌های ارائه‎شده مرتبط هستند. به دلیل ارائه نمونه‌ها و تمرین‌ها با مثال‌های واقعی و بین‌المللی، کتاب حاضر برای علاقه‎مندان، صاحبان کسب‌وکار و دانشجویان رشته‌های مرتبط مناسب است.نویسندگان: لارنس اس دیویدسون، آندریاس هاوسکرشت، یورگن فون هاگنترجمه: علی درویشان، مهدی نوری

20 آبان 1402
فرم های نور طوبی