کارشناسی مدیریت مالی

1396686761 accounting1

خوانده شده 15591 بار

تعریف و هدف

هدف از تشکیل این دوره اموزش نیروی انسانی متخصص شرکتهای دولتی و خصوصی است. در این دوره دانشجویان با تئوریهای نوین مدیریت مالی و کاربرد ان آشنا خواهند شد.
دامنه مدیریت مالی در دنیای پیشرفته امروز در عرصه های مختلف اقتصادی بگونه ای است که حيطه وسیعی از علوم شامل مدیریت منابع و مصارف، سرمايه گذاري، بودجه بندي سرمايه اي، ریسک، بیمه، بانکداری، بازارها، نهادها، نظامهای مالی و … را در بر می گیرد. این رشته در حال حاضر دارای آینده شغلی بسیار مناسبی می باشد.در ايران در حال حاضر امكان ادامه تحصيل در اين رشته در هر 3 مقطع كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكترا وجود دارد.

شرکت‌کنندگان در این دوره علاوه بر آشنائی با مسائل نظری دانش مدیریت مالی با زمینه‌های نوین در این رشته و جایگاه آن در عرصه عمل آشنا خواهند شد. افزایش قدرت تحلیل امور کاربردی با استفاده از يافته‌های کاربردی از ویژگی‌های این دوره می‌باشد. دانش‌آموختگان این دوره علاوه بر توانایی تجزیه و تحلیل و حضور فعال در بارارهای مالی می‌توانند وضعیت مالی شرکت ها و مؤسسات را مورد ارزیابی قرار داده و در اخذ تصمیمات مالی مؤثرتر سازمان ها، نقش اساسی ایفا نمایند.

طول دوره و شکل نظام

طول دوره

طول دوره حداکثر 4 سال خواهد بود که شامل واحدهای نظری و عملی خواهد بود. طول هر نیم سال تحصیلی 16 هفته می‌باشد

تعداد واحد درسی

تعداد کل واحدهای درسی در دوره کارشناسی مدیریت مالی 136 واحد می‌باشد. بطور کلی دروس دوره کارشناسی مدیریت مالی در پنج بخش به شرح ذیل پیشنهاد می‌شود :
الف - دروس عمومی : این دروس مطابق جدول مربوطه 22 واحد است .
ب - دروس پایه : این دروس مطابق جدول مربوطه 42 واحد است .
ج - دروس اصلی : این دروس شامل 26 واحد است .
د - دروس تخصصی : این دروس شامل 40 واحد دروس نظری و عمومی است .
و - دروس اختیاری : این دروس شامل6 واحد است .

مدیر گروه

drmasmirzaei