موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

جلسه تکریم و معارفه رییس پیشین و جدید موسسه آموزش عالی نور طوبی برگزار شد

جلسه تکریم و معارفه جناب آقای دکتر سعید میرزایی و دکتر حسن احمدی، روسای پیشین و جدید موسسه آموزش عالی نور طوبی برگزار شد.

آئین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید موسسه آموزش عالی نور طوبی روز سه شنبه 16شهریور ماه 1400در محل سالن جلسات این موسسه برگزار شد. این جلسه با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد رییس هیات امنا، اعضای هیات موسس و معاونان موسسه برگزار شد. در این جلسه حاج آقا ابو ترابی از زحمات ارزشمند آقای دکتر سعید میرزایی در مسیر ارتقاء دانشگاه مجازی نور طوبی تشکر نمودند و افزودند: در طی مدت 16 سالی که از تاسیس موسسه میگذرد همواره یک هماهنگی و انسجام و همدلی خاصی بین همه اعضا وجود داشته است و از دلایل این هماهنگی و وفاق میتوان به سلامت نفس همه دوستان و اعضای هیات موسس و هیات امنا اشاره کرد و این باعث میشود کارها با همدلی پیش برود .

ایشان در ادامه با اشاره به مورد تایید بودن موسسه از بعد علمی و کیفیت آموزشی ، افزودند: تصمیمات راهبردی که مدیریت و هیات رییسه در بعد کلان، جذب اساتید و غیره گرفته است همگی از یک پشتوانه علمی و کارشناسی معقول برخوردار بوده که همین امر سبب شده است که این موسسه در بین موسسات مختلف، از نگاه وزارت علوم مورد تایید باشد.  ایشان ضمن تقدیر از تلاش رئیس و معاونین موسسه در کیفیت مطلوب آموزش موسسه، به حفظ و ارتقاء کیفی آموزش موسسه به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی موسسه تاکید کردند.

رییس هیات امنای موسسه در پایان ضمن آرزوی توفیق برای آقای دکتر احمدی در عرصه مدیریت موسسه، و ذکر این نکته که الحمدلله این جابجایی با اجماع همه دوستان اتفاق افتاده است، افزودند: دکتر احمدی هم خوشبختانه از پشتوانه علمی و سوابق مدیریتی بسیار خوبی برخوردار هستند و امیدواریم که با بهره گیری از توانمندیهای ایشان در مسیر اهداف بزرگ دانشگاه، شاهد موفقیت های بیشتر در این خصوص باشیم. در پایان گفتنی است دکتر حسن احمدی در جلسه هیات امنا موسسه (1399/12/16) به اتفاق آرا انتخاب و به وزارت علوم فناوری و تحقیقات برای تایید اعلام شد. عضو هیات علمی دانشگاه تهران، رییس دانشکده منابع طبیعی، رییس کمیته مرتع، آبخیز و بیابان فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران،نماینده قاره آسیا و نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیته علم و تکنولوژی بیابان زدایی سازمان ملل متحد و استاد نمونه دانشگاه تهران - 1382 بخشی از سوابق علمی و اجرایی ایشان می باشد. رزومه کامل ایشان به پیوست آمده است

خوانده شده 309 بار آخرین اصلاح در تاریخ چهارشنبه, 17 شهریور 1400 11:43