موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

قبولی بیش از 100 نفر از دانشجویان و دانش آموختگان موسسه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نور طوبی، در سال تحصیلی400-1399بیش از100 نفر از دانشجویان و دانش آموختگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی نور طوبی در مقاطع بالاتر(کارشناسی ارشد و دکتری) دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل و خارج از کشور پذیرفته شدند.
خوشبختانه اسامی دانشجویان و دانش آموختگان این موسسه در معتبرترین دانشگاههای داخل و خارج کشور از جمله دانشگاه تهران، تربیت مدرس، شهید بهشتی، امیرکبیر، علم و صنعت، علامه طباطبایی، خوارزمی، قم، اصفهان و سایر دانشگاهها به چشم میخورد که این مهم در وهله اول با تلاش و کوشش خود دانشجویان و سپس وجود اعضای هیات علمی توانمند موسسه به دست آمده است.
این موفقیت بزرگ را به دانشجویان، اساتید و دست اندرکاران موسسه تبریک عرض می کنیم و آرزوی موفقیت روز افزون برای این عزیزان داریم.

خوانده شده 582 بار آخرین اصلاح در تاریخ شنبه, 04 بهمن 1399 14:15