موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

سخت افزارهای مورد نیاز آزمون آنلاین

دانشجویان گرامی

پیرو اطلاعیه های قبلی درخصوص امتحانات آنلاین پایان ترم همانگونه که اعلام شد، ضروریست دانشجویان محترم کلیه زیر ساختهای نرم افزاری، شامل اینترنت پرسرعت، ویندوز مناسب (نسخه هفت به بالا) و سخت افزار، شامل لپ تاپ با باطری و شارژ مناسب (جهت استفاده در زمان قطعی برق) را به منظور شرکت در آزمون فراهم نمایند.

در همین ارتباط موارد زیر ضروریست:

1- چک کردن صفحه دانشجوئی و سایت مؤسسه جهت اطلاع روزانه از اطلاعیه های مؤسسه (ساعت، روز و... امتحان).

2- در آزمون های آزمایشی حتماً از کامپیوتر یا لپ تاپی استفاده نمایند که قرار است در آزمون اصلی استفاده شود.

3- ضروریست دانشجویان محترم حتماً در آزمونهای آزمایشی شرکت نمایند تبعات هرگونه عدم شرکت در این آزمونها به عهده دانشجو خواهد بود.

4- حضور در جلسه امتحان الزامیست و در صورت عدم حضور دانشجویان در آزمون پایان ترم، وفق مقررات رفتار خواهد شد.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
99/04/01