موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

پذیرش دانشجو بدون آزمون در دوره کارشناسی

ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور

مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی غیرانتفاعی نور طوبی براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی (مصوب 92/06/10 مجلس شورای اسلامی) بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی رشته های حقوق کد رشته 12995 و مدیریت مالی کد رشته 12996 از متقاضیان تحصیل ثبت نام به عمل می آورد. ثبت نام به صورت اینترنتی و صرفاً از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjes.org از تاریخ 1397/12/20 لغایت روز 1398/06/06 انجام می پذیرد. لذا کلیه متقاضیان تحصیل در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی می توانند در مهلت تعیین شده صرفاً با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از طریق سایت سنجش قابل دسترسی است، و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام، نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در کد مربوط به مؤسسه آموزش عالی نور طوبی اقدام نمایند. توضیحات کاملتر در این مورد در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی درج شده است. شایان ذکر است ثبت نام اولیه صرفاً از طریق سایت سازمان سنجش صورت می پذیرد و نیازی به تماس یا مراجعه حضوری به مؤسسه نیست.
ضمناً اطلاعات کامل درباره رشته های تحصیلی و کادر علمی و آموزشی مؤسسه آموزش عالی نور طوبی از طریق سایت مؤسسه در دسترس متقاضیان میباشد. همچنین متقاضیان محترم می توانند در صورت نیاز، پرسشهای ضروری خود را از طریق پست الکترونیکی مؤسسه به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و یا از طریق تماس با شماره تلفن های 02161017306 ، 02161017106، 02161017108 و 02161017132 مطرح نموده و پاسخهای خود را دریافت نمایند.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
97/11/22