اطلاعیه ثبت نام داوطلبان مرحله تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی صرفاً براساس سوابق تحصیلی

با توجه به نامه شماره 50132 مورخ 97/7/8 سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام و پذیرش دانشجو صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی و با توجه به عدم تکمیل ظرفیت پذیرش رشته های تحصیلی دوره کارشناسی این مؤسسه (رشته های حقوق و مدیریت مالی) بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته های فوق الذکر می رساند جهت ثبت نام اولیه از روز دوشنبه مورخ 97/07/16 لغایت روزدوشنبه مورخ 97/07/30 به دفتر مرکزی مؤسسه به آدرس: تهران -خیابان کارگر شمالی -نرسیده به خیابان نصرت- کوچه مهر- پلاک 3 مراجعه نمائید.

مدارک مورد نیاز:

1- اصل و یا گواهی مدرک دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
2- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام جدید با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
3- اصل و یاگواهی مدرک پیش دانشگاهی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
4- گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید که فاقد مدرک پیش دانشگاهی می باشند.
5- اصل شناسنامه و 1 برگ کپی از تمام صفحات آن.
6- اصل کارت ملی و 1 برگ کپی از آن.
7- 12 قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری (عکس پرسنلی).
8- مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول.
9- کلیه پذیرفته شدگان می بایست به همراه تصویر دیپلم نظام قدیم و یا گواهی پیش دانشگاهی خود، به ((دفاتر پیشخوان خدمات دولت)) مراجعه و تأییدیه تحصیلی (ارزش تحصیلی) از اداره آموزش و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمایند و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند. پذیرفته شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالی محل تحصیل خود را در فرم ((دفاتر پیشخوان خدمات دولت)) اعلام نمایند.

توضیحات:

1- کلیه متقاضیان می بایست حداکثر تا تاریه 31/06/97 دارای مدرک نظام قدیم (چهارساله) و یا پیش دانشگاهی باشند.
تبصره: نظر به اینکه شروع کلاسهای پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری 98-97 می باشد داوطلبانی که تا پایان نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 (حداکثر تا تاریخ 97/1130) مدرک پیش دانشگاهی خود را اخذ می نمایند می توانند به طور مشروط شرکت نمایند و در شروع نیمسال دوم 98-97 پیش دانشگاهی خود را تحویل دهند در صورت عدم اخذ مدرک تحصیلی تا تاریخ 97/11/30 ثبت نام و اعلام قبولی کان لم یکن تلقی خواهد شد.
2- همراه داشتن کارت بانکی با رمز دوم جهت خرید اینترنتی کارت اعتباری سازمان سنجش آموزش کشور در روز ثبت نام الزامی است.
3- شروع به تحصیل پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت از نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 خواهد بود.
4- کلیه متقاضیان اعم از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 1397 ثبت نام نموده اند و یا ننموده اند می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت نمایند.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
97/07/11