اطلاعیه ثبت نام در دوره های کارشناسی بدون نیاز به شرکت در آزمون سراسری و تنها براساس سوابق تحصیلی

1 1

براساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، داوطلبانی که به هر دلیل در آزمون سراسری سال جاری شرکت نکرده اند یا موفق به قبولی در رشته محل مورد نظر خود نشده اند می توانند با ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور، درخواست تحصیل در دوره های کارشناسی، براساس ارزیابی مدارک تحصیلی خود را داشته باشند. سازمان سنجش آموزش کشور، پس از بررسی مدارک لازم، داوطلبان واجد شرایط را به مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه ها معرفی می نماید تا پس از ثبت نام در دوره کارشناسی مورد نظر خود و گذراندن واحدهای درسی مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (همان واحدهای دوره کارشناسی برای سایر دانشگاه های معتبر ایران) موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته تحصیلی خود شوند و مدرک خود را که ممهور به مهر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و همچنین توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری توشیح شده است، دریافت نمایند. این مدرک از طریق کد رهگیری تخصیص داده شده از سوی وزارت مذکور، قابل رهگیری در سراسر جهان است و از اعتبار مدرک دانش آموختگی سایر دانشگاه های معتبر ایرانی برخوردار است. بنابراین دانش آموختگان می توانند از این مدرک برای ادامه تحصیلی درمقاطع بالاتر (در دانشگاه های ایران یا خارج از ایران) استفاده نمایند. ارزش استخدامی این مدرک نیز همانند مدارک دانش آموختگی سایر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.
داوطلبانی که از نظر نظام وظیفه، مشمول شناخته می شوند، در صورتی که قبلاً از معافیت تحصیلی استفاده نکرده باشند و یا باقی مانده فرصت معافیت تحصیلی آنها، برای اتمام دوره کارشناسی، کافی باشد، می توانند بدون مشکل به تحصیل بپردازند و از مزایای معافیت تحصیلی برخوردار شوند.
با توجه به اهمیت و ارزش دو دوره کارشناسی حقوق و مدیریت مالی در این مؤسسه، بسیاری از طالبان علم که در گذشته در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد یا حتی دکتری، تحصیل نموده اند تمایل به شرکت در این دوره ها دارند. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این گروه از داوطلبان نیز اجازه تحصیل مجدد در این رشته ها را می دهد. در چنین شرایطی، تعدادی از واحدهای درسی که داوطلب در گذشته آنها را گذرانده است (البته با توجه به ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آئین نامه های داخلی مؤسسه نور طوبی) قابل تطبیق بوده و این امر می تواند مدت زمان لازم برای دستیابی دانشجو به مدرک کارشناسی را کاهش دهد.
امکان تحصیل هم زمان در دو رشته مختلف در دو دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی از مزایای دیگر تحصیل در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی است. این مسئله نقطه مثبتی برای افرادی است که تمایل دارند با تحصیل در دو رشته متفاوت، اطلاعات کاملی در مورد مسائل شغلی خود به دست آورند.

آموزش مجازی یکی از راه هایی است که متفکرین برای صرفه جویی در زمان، هزینه، ترافیک، استفاده بهینه از زمان و با تکیه بر پیشرفت های فناری و ارتباطات، اندیشیده اند. عدم نیاز به حضور دانشجو در زمان و محل مشخص ( به استثنای زمان آزمون ) عدم درگیری با مشکلاتی نظیر ترافیک و وسایل نقلیه عمومی، مطالعه دروس در زمانی که مطلوب دانشجو است و .... از دلایلی است که می توان برای این مسئله برشمرد.

روش کار:
1- ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org و اعلام داوطلبی برای ادامه تحصیل در یکی از دو رشته کارشناسی پیوسته حقوق یا کارشناسی پیوسته مدیریت مالی.
2- مراجعه به دفتر مرکزی مؤسسه آموزش عالی نور طوبی در تاریخ اعلام شده در سایت مؤسسه (به اطلاعیه های بعدی مراجعه فرمایید) و تکمیل مدارک و مراحل ثبت نام.
3- حضور در همایش آشنایی با رشته تحصیلی و نحوه آموزش مجازی در مؤسسه که تاریخ و محل آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

مدارک لازم جهت ثبت نام:
1- شناسنامه و یک نسخه کپی از تمام صفحات آن؛
2- اصل کارت ملی معتبر و کپی پشت و روی آن (در صورتی که داوطلب در حال طی مراحل تعویض کارت ملی می باشد، ارائه اصل رسید مربوط به تعویض کارت ملی و یک نسخه کپی از آن، الزامی است؛
3- اصل مدرک دیپلم نظام قدیم یا نظام جدید،
4- اصل مدرک پیش دانشگاهی برای داوطلبانی که دوره دبیرستان خود را در نظام پیش دانشگاهی گذرانده اند؛
5- مدرکی که نشان دهنده معدل کتبی دیپلم داوطلب (اعم از نظام قدیم یا نظام جدید) باشد.
تبصره: در صورتی که داوطلب دارای مدرک دانش آموختگی در دوره ای بالاتر از دیپلم یا پیش دانشگاهی باشد به شرط تأیید این مدرک از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، مدرک فوق می تواند جایگزین دیپلم و پیش دانشگاهی باشد ولی از آنجا که ملاک انتخاب دانشجو توسط سازمان سنجش آموزش کشور، معدل دیپلم وی است، ارائه اصل مدرک بند 5، الزامی است.
6- اصل مدرکی که نشان دهنده وضعیت داوطلب از نظر سازمان نظام وظیفه باشد و یک نسخه کپی از آن. داوطلبان مشمول خواهان استفاده از معافیت تحصیلی، باید نامه ای را از مؤسسه دریافت نموده و با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +10 (حتماً در تهران) و ارائه نامه به آنها، مراحل درخواست استفاده از معافیت تحصیلی خود را آغاز نمایند.
7- رسید درخواست تأییدیه پیش دانشگاهی (برای فارغ التحصیلان نظام جدید) که مراحل اخذ آن همانند تائیدیه دیپلم است.
8- رسید درخواست تأییدیه دیپلم که داوطلب با مراجعه به دفاتر پست و ارائه کپی مدرک دیپلم  خود دریافت می نماید.
9- مدارکی که شاغلین نظیر شاغلین نیروهای نظامی و انتظامی و دانشجویان دوره های خاص (نظیر طلاب حوزه های علمیه) باید ارائه دهند.
10- 12 قطعه عکس 4×3

لطفاً برای اطلاع کامل از فهرست مدارک لازم ثبت نام، اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور را مطالعه فرمایید.
مؤسسه آموزش عالی نور طوبی موفقیت شما داوطلبان عزیز را از خداوند متعال، خواهان است و در طول دوره تحصیل شما تمامی تلاش خود را درارائه بهترین خدمات آموزشی به کار خواهد بست.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی نور طوبی