اطلاعیه پذیرش دانشجو بدون آزمون

ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور

مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی غیرانتفاعی نورطوبی، براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مصوب 92/06/10 مجلس شورای اسلامی، بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی در در مقطع کارشناسی رشته های حقوق کد رشته 31947 و مدیریت مالی کد رشته 32465 از متقاضیان تحصیل، ثبت نام به عمل می آورد. ثبت نام به صورت اینترنتی و صرفاً از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org طی روزهای دوشنبه مورخ 97/05/15 لغایت چهارشنبه مورخ 97/05/24 انجام می پذیرد. لذا کلیه متقاضیان تحصیل در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی می توانند در مهلت تعیین شده، صرفاً با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از طریق سایت سنجش قابل دسترسی است، و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام، نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در کد مربوط به مؤسسه آموزش عالی نور طوبی اقدام نمایند. توضیحات کاملتر در این مورد در دفترجه راهنمای مذکور که روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته درج شده است. شایان ذکر است، برای ثبت نام اولیه صرفاً از طریق سایت سازمان سنجش صورت می گیرد، نیازی به تماس یا مراجعه حضوری به مؤسسه آموزش عالی نور طوبی نیست و پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان توسط سازمان سنجش در مرحله نهایی، ثبت نام نهایی در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی انجام می گیرد که زمان ثبت نام نهایی و مدارک مورد نیاز در همان زمان از طریق سایت مؤسسه نور طوبی به اطلاع پذیرفته شدگان محترم خواهد رسید. اطلاعات کامل درباره رشته های تحصیلی و کادر علمی و آموزشی مؤسسه آموزش عالی نورطوبی از طریق سایت مؤسسه در دسترس متقاضیان قرار دارد. همچنین متقاضیان محترم می توانند در صورت نیاز، پرسشهای ضروری خود را از طریق پست الکترونیکی مؤسسه به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مطرح نموده و پاسخهای خود را از همان طریق دریافت نمایند.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
97/05/10