حضور معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع هیئت رئیسه مؤسسه آموزش عالی نورطوبی

دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم، تخقیقات و فناوری، روز یکشنبه اول بهمن با حضور در جلسه هیأت رئیسه مؤسسه از نزدیک با فعالیت های مؤسسه آشنا شدند.
در ابتدای این دیدار دکتر میرزایی رئیس مؤسسه گزارشی از فعالیت های مؤسسه ارائه دادند و به شرح برنامه های آینده مؤسسه پرداختند. ضمناً دکتر میرزایی به شرح طرح جامع مؤسسه پرداختند و بیان داشتند که هدف مؤسسه تبدیل شدن به دانشگاه می باشد. همچنین ایشان به این مطلب اشاره داشتند که در حال حاضر تعداد فارغ التحصیلان مؤسسه حدود 3000 نفر می باشد و اکثریت این افراد جذب بازار کار شده اند و خاطر نشان کردند که در ترم های آتی و در آینده نزدیک، تکنولوژی جدیدی در مؤسسه برای ساخت محتوای الکترونیکی به کار برده خواهد شد.
در پایان آقای دکتر شریعتی نیاسر ضمن تشکر از مسئولین مؤسسه، از فعالیت های انجام شده و برنامه های آتی مؤسسه ابراز خشنودی نمودند و اظهار امیدواری کردند که از پتانسیل های این مؤسسه بیش از پیش استفاده شود.