اطلاعیه ثبت نام داوطلبان مرحله تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی صرفاً براساس سوابق تحصیلی

با توجه به عدم تکمیل ظرفیت پذیرش رشته های تحصیلی دوره کارشناسی این مؤسسه (رشته های حقوق و مدیریت مالی) بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته های فوق الذکر می رساند جهت ثبت نامه اولیه از روز یکشنبه مورخ 96/08/07 لغایت روز چهارشنبه مورخ 96/08/24 به دفتر مرکزی مؤسسه به آدرس: تهران -خیابان کارگر شمالی -نرسیده به خیابان نصرت- کوچه مهر- پلاک 3 مراجعه نمائید.

مدارک مورد نیاز:

1- اصل و یا گواهی مدرک دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
2- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام جدید با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
3- اصل و یاگواهی مدرک پیش دانشگاهی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.
4- گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید که فاقد مدرک پیش دانشگاهی می باشند.
5- اصل شناسنامه و 1 برگ کپی از تمام صفحات آن.
6- اصل کارت ملی و 1 برگ کپی از آن.
7- 12 قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری (عکس پرسنلی).
8- مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول.

کلیه پذیرفته شدگان می بایست به همراه تصویر دیپلم نظام قدیم و یا گواهی پیش دانشگاهی خود، به ((دفاتر پیشخوان خدمات دولت)) مراجعه و تأییدیه تحصیلی (ارزش تحصیلی) از اداره آموزش و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمایند و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند. پذیرفته شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالی یا مرکز و یا واحد آموزشی محل تحصیل خود را در فرم ((دفاتر پیشخوان خدمات دولت)) اعلام نمایند.

توضیحات:

1- همراه داشتن کارت بانکی با رمز دوم جهت خرید اینترنتی کارت اعتباری سازمان سنجش آموزش کشور در روز ثبت نام الزامی است.
2- شروع به تحصیل پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت از نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 خواهد بود.
3- آن دسته از داوطلبان که قبلاً در ردیف پذیرفته شدگان نهائی آزمون سراسری سال 1396 (مرحله شهریورماه) قرار گرفته اند چنانچه در این مرحله متقاضی ثبت نام و ادامه تحصیل می باشند و در یکی از مؤسسات ثبت نام نمایند. قبولی آنها در شهربور ماه لغو خواهد شد.
4- کلیه متقاضیان می بایست حداکثر تا تاریخ 96/06/31 دارای مدرک دیپلم متوسطه نظام قدیم (دوره چهار ساله) یا پیش دانشگاهی و یا کاردانی (فوق دیپلم) بوده باشند.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
96/08/01