اطلاعیه تعلق گیرندگان وام

به اطلاع متقاضیان وام شهریه دانشجویی که قبلا پیش ثبت نام انجام داده اند میرساند. به خاطر عدم تخصیص اعتبار لازم امکان پرداخت وام شهریه دانشجویی به کلیه متقاضیان فراهم نگردیده است. بر این اساس پرداخت وام صرفا به دانشجویان نامبرده در لیست ضمیمه امکان پذیر شده است.لازم است متقاضیان مذکور ترتیبی اتخاذ نمایند تا مدارک مورد نیاز ذیل را به صورت دستی و یا از طریق پست سفارشی حداکثر تا تاریخ 96/08/09 تحویل امور دانشجویی موسسه نمایند.
با توجه به محدودیت های زمانی برای ثبت نام نهایی متقاضیان در سایت صندوق رفاه، مهلت تعیین شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد و به مدارکی که بعد از تاریخ فوق الذکر ارسال گردد،ترتیب اثر داده نخواهد شد .

مدارک مورد نیاز:

الف. دانشجویانی که تا به حال وام نگرفته اند.

ب.دانشجویانی که قبلا وام دریافت نموده اند. ( ارسال از طریق فکس نیز امکان پذیر است شماره فکس : 66958322 )
 1.تکمیل فرم تعهد وام (فایل ضمیمه 1)
2.سند تعهد محضری که تعهد آن باید توسط ضامن معتبر صورت پذیرد.(فایل ضمیمه 2)

1.تکمیل فرم تعهد وام (فایل ضمیمه 1)

شایان ذکر است موعد واریز وام چند ماه دیگر می باشد که متعاقبا از طریق سایت اعلام خواهد گردید.خواهشمند است از تماس غیر ضروری با موسسه بپرهیزید.