بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مؤسسه ورودی های 1395 و بعد از آن می رساند؛ در اجرای تبصره بند اول فصل دوم نظام نامه یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تحت عنوان شیوه آموزشی و ساختار سازمانی، بدین وسیله، دستورالعمل تبدیل دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از شیوه آموزشی به شیوه آموزشی – پژوهشی مصوبه 1391/05/24 شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه به شرح ذیل ابلاغ می گردد.
1- مؤسسه می تواند حداکثر30 % دانشجویان برتر ورودی هر سال تحصیلی را به شیوه آموزشی – پژوهشی تبدیل نماید.
2- دانشجوی متقاضی باید حداقل 12 واحد درسی (به جز دروس جبرانی) را گذرانده باشد.
3- معدل کل دروس گذرانده شده دانشجوی متقاضی (بدون احتساب دروس جبرانی) نباید از 17 کمترباشد.
4- در صورتی که بیش از 30 % دانشجویان متقاضی، شرایط فوق را داشته باشند ملاک انتخاب، داشتن معدل بالاتر است.
5- در شرایط برابر دانشجویانی که روزمه پژوهشی مناسب تری داشته باشند در اولویت قرار دارند.
6- دانشجوی متقاضی باید فرم درخواست تبدیل به شیوه آموزشی – پژوهشی را قبل از انتخاب واحد نیمسال سوم (حداکثر تا 15 مهر ماه) تکمیل نموده و به اداره آموزش مؤسسه ارائه نماید.
7- دانشجوی متقاضی باید ایده ها، علاقه ها، انگیزه های پژوهشی مورد نظر خود را در قالب فرم اولیه پشینهاد تحقیق تکمیل و به همراه سوابق کارهای تحقیقات قبلی، به گروه آموزشی ارائه نماید. فرم نهایی پیشنهاد تحقیق، پس از تبدیل وضعیت توسط دانشجو تکمیل می گردد.
8- دانشجوی متقاضی باید رزومه (خلاصه فعالیت های علمی و تخصصی) خودرا به همراه حداقل یک توصیه نامه علمی مبنی بر توانایی انجام پژوهش از یکی از اساتید به مؤسسه ارائه نماید.
لذا آن دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که شرایط را احراز نموده و تمایل به تبدیل وضعیت خود به شیوه آموزشی-پژوهشی دارند درخواست می گردد، به منظور تکمیل فرم های مربوطه فایل های ذیل را دانلود نموده و پس از تکمیل فرم ها آن را جهت بررسی به اداره آموزش مؤسسه ارسال نمایید.

فرم اولیه پیشنهاد تحقیق

فرم تبدیل وضعیت از شیوه آموزشی به شیوه آموزشی - پژوهشی