ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
از طریق سازمان سنجش آموزش کشور
مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی غیرانتفاعی نور طوبی براساس قانون پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مصوبه مورخ 92/06/10 مجلس شورای اسلامی به صورت بدون آزمون و صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی در رشته های حقوق و مدیریت مالی از متقاضیان تحصیل ثبت نام به عمل می  آورد. ثبت  نام به صورت اینترنتی و صرفاً از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی (www.sanjesh.org) انجام می پذیرد. لذا کلیه متقاضیان تحصیل در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی در مهلتی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می گردد (همزمان با انتخاب رشته پذیرفته شدگان آزمون سراسری در نیمه دوم مرداد ماه 1396) صرفاً با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترسی است، و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت  نام، نسب به ثبت  نام و انتخاب رشته در کد رشته  های مربوط به مؤسسه آموزش عالی نورطوبی اقدام نمایند. توضیحات کامل تر در این مورد در دفترچه راهنمای شماره 2 که همه ساله بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت درج شده است. شایان ذکر است برای ثبت نام اولیه که از طریق سایت سازمان سنجش صورت می گیرد نیازی به مراجعه حضوری به مؤسسه آموزش عالی نور طوبی نیست و پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان توسط سازمان سنجش، مرحله نهایی ثبت  نام و تشکیل پرونده در مؤسسه به صورت حضوری انجام گرفته و پذیرفته شدگان گرامی می  توانند در این مؤسسه شروع به تحصیل نمایند.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی