به نام خدا

احتراماً پیرو اطلاعیه قبلی مورخ 97/04/17 درخصوص عدم برگزاری ترم تابستانی در این مؤسسه بدینوسیله به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره کارشناسی که فقط 30 واحد از دروس دوره تحصیلی آنها جهت فراغت از تحصیل باقی مانده میرساند، به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مراجعه و در صورتی که ترم تابستانی در آن واحدهای دانشگاهی ارائه می¬گردد، جهت دریافت معرفی نامه ترم تابستانی به صورت میهمان (فقط 6 واحد) به مؤسسه مراجعه نمایند.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی
97/04/19

به نام خدا

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان دوره کارشناسی میرساند براساس تصمیم شورای آموزشی مؤسسه در سال تحصیلی 97-96 ترم تابستانی در این مؤسسه برگزار نمی گردد.

اداره آموزش مؤسسه آموزش عالی نور طوبی

97/04/17

جهت مشاهده برنامه امتحانی، شماره کلاس ها و دریافت فرم حذف پزشکی فایل های زیر را دریافت نموده و به دقت مطالعه فرمایید.

ضمن آرزوی توفیق الهی برای کلیه داوطلبان گرامی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 و با این امید که قبول شدگان عزیز بتوانند با حضور مؤثر خود در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، در جهت ارتقاء سطح علمی خود و اعتلای کشور عزیزمان ایران تحصیل نمایند، به اطلاع می رساند مؤسسه آموزش عالی نور طوبی آمادگی خود را برای پذیرش شما عزیزان در رشته های تحصیلی ذیل دارد:

1- رشته مهندسی صنایع گرایش مدیریت پروژه
2- رشته مهندسی عمران گرایی مدیریت ساخت
3- رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک
4- رشته مهندسی فناوری اطلاعات
5- رشته مدیریت پروژه و ساخت
6- رشته مدیریت صنعتی گرایش مدیریت پروژه
7- رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل
8- رشته مدیریت کسب و کار (MBA) با 4 گرایش شامل گرایش های استراتژی، بازاریابی، رفتار سازمانی و منابع انسانی و گرایش مالی
9- رشته طراحی شهری
10- رشته برنامه ریزی شهری
11- رشته مدیریت شهری
12- رشته اقتصاد و تجارت الکترونیک
13- رشته حقوق خصوصی
14- رشته جزا و جرم شناسی

شایان ذکر است این مؤسسه در هر یک از رشته های فوق الذکر به تعداد 40 نفر دانشجو پذیرش می نماید. ضمناً با توجه به اینکه تحصیل در این دانشگاه به صورت مجازی می باشد، امکان ادامه تحصیل برای آن دسته از داوطلبانی که شاغل می باشند و فرصت حضور در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی روزانه را ندارند مهیا است.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورطوبی

دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم، تخقیقات و فناوری، روز یکشنبه اول بهمن با حضور در جلسه هیأت رئیسه مؤسسه از نزدیک با فعالیت های مؤسسه آشنا شدند.
در ابتدای این دیدار دکتر میرزایی رئیس مؤسسه گزارشی از فعالیت های مؤسسه ارائه دادند و به شرح برنامه های آینده مؤسسه پرداختند. ضمناً دکتر میرزایی به شرح طرح جامع مؤسسه پرداختند و بیان داشتند که هدف مؤسسه تبدیل شدن به دانشگاه می باشد. همچنین ایشان به این مطلب اشاره داشتند که در حال حاضر تعداد فارغ التحصیلان مؤسسه حدود 3000 نفر می باشد و اکثریت این افراد جذب بازار کار شده اند و خاطر نشان کردند که در ترم های آتی و در آینده نزدیک، تکنولوژی جدیدی در مؤسسه برای ساخت محتوای الکترونیکی به کار برده خواهد شد.
در پایان آقای دکتر شریعتی نیاسر ضمن تشکر از مسئولین مؤسسه، از فعالیت های انجام شده و برنامه های آتی مؤسسه ابراز خشنودی نمودند و اظهار امیدواری کردند که از پتانسیل های این مؤسسه بیش از پیش استفاده شود.

دانشجویان عزیز ورودی مهر ماه 1396
با توجه به اشتباه واحد تولید محتوا در درج شماره تلفن واحدهای مختلف مؤسسه در صفحه 15 راهنمای استفاده از سایت و نرم افزار مشاهده دروس، لطفاً برای اطلاع از شماره تلفن های صحیح به منوی تماس با ما مراجعه فرمایید.

با عرض معذرت از مشکلی که برای شما به وجود آورده ایم و با آرزوی موفقیت برای شما

مدیر تولید محتوا
سید شهاب الدین ناظم زاده

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مؤسسه ورودی های 1395 و بعد از آن می رساند؛ در اجرای تبصره بند اول فصل دوم نظام نامه یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تحت عنوان شیوه آموزشی و ساختار سازمانی، بدین وسیله، دستورالعمل تبدیل دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از شیوه آموزشی به شیوه آموزشی – پژوهشی مصوبه 1391/05/24 شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه به شرح ذیل ابلاغ می گردد.

1- مؤسسه می تواند حداکثر30 % دانشجویان برتر ورودی هر سال تحصیلی را به شیوه آموزشی – پژوهشی تبدیل نماید.

2- دانشجوی متقاضی باید حداقل 12 واحد درسی (به جز دروس جبرانی) را گذرانده باشد.

3- معدل کل دروس گذرانده شده دانشجوی متقاضی (بدون احتساب دروس جبرانی) نباید از 17 کمترباشد.

4- در صورتی که بیش از 30 % دانشجویان متقاضی، شرایط فوق را داشته باشند ملاک انتخاب، داشتن معدل بالاتر است.

5- در شرایط برابر دانشجویانی که روزمه پژوهشی مناسب تری داشته باشند در اولویت قرار دارند.

6- دانشجوی متقاضی باید فرم درخواست تبدیل به شیوه آموزشی – پژوهشی را قبل از انتخاب واحد نیمسال سوم (حداکثر تا 15 مهر ماه) تکمیل نموده و به اداره آموزش مؤسسه ارائه نماید.

7- دانشجوی متقاضی باید ایده ها، علاقه ها، انگیزه های پژوهشی مورد نظر خود را در قالب فرم اولیه پشینهاد تحقیق تکمیل و به همراه سوابق کارهای تحقیقات قبلی، به گروه آموزشی ارائه نماید. فرم نهایی پیشنهاد تحقیق، پس از تبدیل وضعیت توسط دانشجو تکمیل می گردد.

8- دانشجوی متقاضی باید رزومه (خلاصه فعالیت های علمی و تخصصی) خودرا به همراه حداقل یک توصیه نامه علمی مبنی بر توانایی انجام پژوهش از یکی از اساتید به مؤسسه ارائه نماید.

لذا آن دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که شرایط را احراز نموده و تمایل به تبدیل وضعیت خود به شیوه آموزشی-پژوهشی دارند درخواست می گردد، به منظور تکمیل فرم های مربوطه فایل های پیوست را دانلود نموده و پس از تکمیل فرم ها آن را جهت بررسی به اداره آموزش مؤسسه ارسال نمایید.

معاونت آموزشی مؤسسه آموزش عالی نور طوبی