موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

چهارشنبه, 11 اسفند 1400 22:50

معاون سازمان امور دانشجویان: امکان ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی اوکراین در داخل فراهم شد

By
امتیاز به این مطلب
(0 رای)
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل درکشور اوکراین می‌توانند در داخل کشور ادامه تحصیل بدهند
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نور طوبی به نقل از خبرگزاری مهر، اردوان ارژنگ گفت: با توجه به بحران کشور اوکراین و مشکلات‌های دانشجویان برای ادامه تحصیل، دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در دانشگاه‌های داخل کشور ادامه تحصیل بدهند.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان افزود، پیرو هماهنگی‌های انجام شده چنانچه دانشجویان (رشته‌های زیر مجموعه وزارت علوم) متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های ایران باشند می‌توانند از طریق سامانه سجاد تقاضای خود را ارسال نمایند.وی گفت: این سازمان در جهت کمک به این دانشجویان بر اساس آئین نامه‌های موجود آمادگی خود را اعلام می‌نماید.
خوانده شده 992 بار آخرین اصلاح در تاریخ چهارشنبه, 11 اسفند 1400 22:50