موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

By
امتیاز به این مطلب
(1 رای)

در مؤسسه آموزش عالی نور طوبی، آموزش از طریق ابزارهای الکترونیکی به روز در اختیار دانشجویان قرار می گیرد. مؤسسه آموزش عالی مجازی نور طوبی که تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1384 فعالیت خود را آغاز نموده است، این امکان را برای دانشجویان عزیز موسسه فراهم نموده است تا بتوانند بدون نیاز به حضور فیزیکی در کلاسها، در هر زمان و هر مکان که بخواهند، دروس خود را مطالعه نمایند.
از مزایای آموزش الکترونیکی می توان به انعطاف پذیری ، کاهش هزینه ها، کاهش زمان برای جا به جایی درون و برون شهری، انتخاب و برنامه ریزی زمان مطالعه و . . . اشاره نمود.در موسسه آموزش عالی نور طوبی، دانشجویان می توانند بدون نیاز به حضور فیزیکی در کلاس، از منزل یا محل کار خود در کلاس های مجازی که با حضور مجرب ترین اساتید تشکیل می شود، شرکت نموده و بهره ببرند. همچنین می توانند محتوای ضبط شده این کلاس ها را در هر زمان از شبانه روز که مایل باشند، بر روی رایانه خود به صورت آف لاین مشاهده کنند. از بزرگ ترین مزایای این کلاس ها تکرارپذیری آنها است. شما می توانید یک کلاس را بارها تکرار کنید و تا زمانی که به طور کامل، مطالب آن را درک نکرده اید، به این کار ادامه دهید.به منظور حفظ رابطه بین استاد و دانشجو، مؤسسه آموزش عالی نور طوبی، اقدام به تشکیل کلاس های حضوری برای هر درس در روزهای آخر هفته نیز می نماید. بدین ترتیب شما دانشجویان عزیز می توانید مطالب درسی را پس از مطالعه محتوای لوح های فشرده، فایل های PDF و مشاهده کلاس های آنلاین، برای کسب توضیحات بیشتر و رفع اشکالات و ابهامات درسی در این کلاس ها شرکت نمایید. برای دانشجویانی که به هر دلیل، امکان حضور در این کلاس ها را ندارند، محتوای صوتی آنها در صفحه شخصی آنها قرار داده می شود.

همچنین در سایت مؤسسه برای هر دانشجو، یک صفحه شخصی در نظر گرفته شده است که از طریق آن دانشجویان می توانند به منابع درسی و برنامه دروس خود دسترسی داشته باشند. گزینه های همچون اطلاعیه ها، درس نامه، گفتمان موضوعی و پیام ها، از جمله امکانات این صفحه است.

Ad.2

معاونت آموزشی مؤسسه، از واحدهای پشتیبانی آموزشی، آموزش و امور فارغ التحصیلان، تشکیل شده است. در واحد پشتیبانی آموزشی مؤسسه گروهی از زبده ترین تحصیل کردگان هر رشته جمع شده اند تا بتوانند پاسخگوی سؤالات دانشجویان از طریق تلفن یا گزینه پیام ها در صفحه شخصی هر دانشجو باشند یا نقش خود را به عنوان رابط بین دانشجو و استاد درس، ایفا میکنند. در واحد آموزش مؤسسه کارهای مربوط به آموزش از جمله انتخاب واحد و مکاتبات اداری و . . . دانشجویان پیگیری میشود.امور فارغ التحصیلان مسئولیت کارهای پس از فراغت از تحصیل، دریافت کد رهگیری مربوطه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در نهایت صدور دانشنامه دانشجویان را بر عهده دارد.

معاونت امور دانشجویی، در تمامی مراحل تحصیل دانشجو در کنار وی خواهد بود تا دانشجو بتواند با توجه به محدودیت های موجود، از مزایایی نظیر وام دانشجویی، دریافت کارت دانشجویی بین المللی و سایر مزایایی که به وی تعلق می گیرد، به موقع مطلع و از آن ها بهره مند گردد.

Ad 9

معاونت فناوری و تولید محتوا، از سه واحد تولید محتوا، طراحی و نگهداری سیستم مدیریت آموزش و واحد تحقیق و توسعه، تشکیل شده است. پس از انتخاب اساتید دروس، واحد تولید محتوا اقدام به تولید دروس نموده و آنها را به صورت فایل های تصویری، بر روی لوح های فشرده و همچنین از طریق صفحه شخصی هر دانشجو در اختیار وی قرار می دهد. محتوای تولید شده، قابلیت استفاده در انواع رایانه، گوشی و تبلت را دارد. وظیفه راهنمایی دانشجویان در زمینه نحوه استفاده از محتوا نیز بر عهده این واحد است و دانشجویانی که برای استفاده از محتوا نیاز به کمک دارند می توانند از طریق تماس تلفنی یا حضور در محل مؤسسه، مشکلات خود را حل نمایند.

واحد طراحی و نگهداری سیستم مدیریت آموزش مؤسسه، وظیفه نگهداری و توسعه نرم افزارهای مورد استفاده دانشجویان را بر عهده دارد.

واحد تحقیق و توسعه، وظیفه یافتن جدیدترین نرم افزارهای مورد استفاده در آموزش الکترونیکی و فراهم آوردن امکانات استفاده از آن در مؤسسه را بر عهده دارد.

Ad 7
هدف نور طوبی، پیشرفت مستمر در ارایه آموزش های مجازی در هر زمان و هر مکان