بر اساس مصوبه مورخ 96/5/1 شورای معاونان موسسه، به آن دسته از دانشجویان ممتاز( نفرات اول هر ورودی) در هر نیمسال تحصیلی با در نظر گرفتن شرایط زیر، تخفیف شهریه  اعطا خواهد شد:
1- حداقل دانشجویان شاغل به تحصیل در آن دوره و نیمسال تحصیلی مورد ارزیابی در دوره کارشناسی 20 نفر وکارشناسی ارشد 10 نفر باشند.
2- در نیمسال مورد ارزیابی، دانشجویان کارشناسی میبایست حداقل 12 واحد و دانشجویان کارشناسی ارشد حداقل 8 واحد گذرانده باشند.
3- به دانشجویان رتبه اولی که حداقل معدل آن ها 17 باشد معادل 10 درصد، معدل بالای 18 معادل 15 درصد و معدل بالای 19 معادل 20 درصد تخفیف داده می شود.
4- ملاک ارائه تخفیف در هر نیمسال بر اساس ارزیابی نیمسال تحصیلی گذشته می باشد.
تبصره: در صورتیکه نمرات دانشجویان در زمان مقرر از سوی اساتید محترم به واحد آموزش برای ارزیابی نفرات برتر هر رشته اعلام نگردد، دانشجویان عزیز می بایست مطابق روال عادی، ثبت نام نموده و شهریه خود را به صورت کامل پرداخت نمایند. در این صورت پس از اعلام نمرات و مشخص شدن نفرات برتر هر رشته در هر ورودی و محاسبه میزان تخفیف، مبلغ مورد نظر به دانشجویان برتر مسترد خواهد شد.
5- این مصوبه از نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 لازم الاجرا می باشد.