دوشنبه, 08 خرداد 1396 10:04

By
امتیاز به این مطلب
(1 رای)

آيا مي دانيد که بدون آزمون ورودي (کنکور) مي توانيد مدرک کارشناسي معتبر و با کد تایید  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري را به دست آوريد؟

مژده به شما متقاضيان دريافت مدرک دانشگاهي که زمان براي شما از اهميت زيادي برخوردار است.
لازم به ذکر است موسسه آموزش عالي غير انتفاعي مجازي نور طوبي براي شما عزيزان اين امکان را را فراهم نموده که تنها با استفاده از سوابق تحصيلي خود در دو رشته جذاب و کاربردي (حقوق و مديريت مالي) بدون هيچ گونه آزمون ورودي ، تحصیل کرده و مدرک دانشگاهي رسمی وزارت علوم، تحقيقات و فناوري را دریافت نمایید.
همچنين قابل ذکر است که آموزش در اين موسسه به صورت مجازی و از طريق مجموعه آموزشي که توسط اساتيد مطرح و برجسته دانشگاه هاي دولتي تهيه شده است مي باشد.
موسسه آموزش عالي نور طوبي در جهت کمک به عزيزان شاغل و ... که فرصت شرکت در کلاس هاي حضوري را ندارند ، با استفاده از تکنولوژي روز دنيا در فضاي سايبر، محيطي جذاب و بدون دغدغه براي تحصيل شما فراهم کرده است .
هدف ما آرامش ، صرفه جويي در زمان و هزينه شما مي باشد.

نحوه ثبت نام به چه صورت مي باشد ؟

چند سالي است که وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي دانشگاه هاي غير انتفاعي، پيام نور و ... پذيرش دانشجو بدون آزمون از طريق سوابق تحصيلي را در نظر گرفته است.
به طور معمول در مرداد ماه هر سال از طريق سايت  www.sanjesh.org  اطلاعيه اي در اين زمينه منتشر می شود که تنها ثبت نام از طريق سايت مذکور امکان پذير بوده و بعد از انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر ، با در نظر گرفتن شرايط از طريق وزات علوم اقدام به پذيرش شما عزيزان خواهد شد.

خوانده شده 5994 بار آخرین اصلاح در تاریخ دوشنبه, 08 خرداد 1396 10:04