دوشنبه 27 دي 1395
تاریخ انتشار: 14/10/1395

اطلاعیه مهم درباره ضوابط و مقررات شرکت در امتحان

با عنایت به در پیش بودن امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی96-95، ضوابط و مقررات شرکت در امتحانات جهت استحضار کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اعلام می گردد. بدیهی است عدم رعایت مقررات ذیل، برخورد قانونی با دانشجویان متخلف را در پی خواهد داشت.

ضوابط  و مقررات برگزاری امتحانات:

-1  امتحانات طبق برنامه اعلام شده قبلی راس ساعت معین آغاز می گردد. سعی شود حداقل نیم ساعت قبل از برگزاری آزمون در محل امتحان حضور داشته باشید.

-2  استفاده از تلفن همراه به هر نحوی در زمان برگزاری امتحانات ممنوع می باشد و در صورت عدم رعایت به عنوان تقلب محسوب و مطابق آیین نامه انضباطی عمل خواهد شد.

-3 از آوردن کتاب- جزوه- یادداشت مرتبط یا غیرمرتبط با درس در جلسه امتحان جداً خودداری گردد. زیرا برابر آیین-نامه انضباطی ممنوع و تخلف محسوب می شود.

-4  همراه داشتن کارت آزمون در جلسه امتحان الزامی است، در غیر این صورت حق شرکت در جلسه امتحان را نخواهید داشت. کارت آزمون را می­توانید از طریق سایت مؤسسه دریافت نمائید.

* تبصره: چنانچه کارت دانشجویی شما مفقود گردیده تا قبل از شروع امتحانات به موسسه مراجعه و نسبت به ارائه درخواست برای صدور کارت دانشجویی المثنی خود اقدام فرمائید.

-5 در پایان وقت تعیین شده توسط استاد درس مربوطه، ورقه امتحانی خود را تحویل نمائید.

-6  در صورت وجود هرگونه اشکال احتمالی در سئوالات آزمون، سکوت جلسه امتحان را رعایت نموده و مراتب را به مراقب جلسه امتحان اطلاع دهید تا مراتب به استاد درس و یا پشتیبان درس منعکس و مشکل شما مرتفع گردد.

-7  دانشجویانی که به علت بیماری قادر به شرکت در جلسه امتحان درس یا دروسی نمی باشند موظفند حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ امتحان آن درس یا دروس، اصل گواهی پزشکی ممهور به مهر پزشک معالج همراه با نسخه دارویی ممهور به مهر داروخانه را جهت بررسی و ارسال به کمیسیون پزشکی دانشگاه به موسسه تحویل دهند در غیر این صورت گواهی پزشکی آنان قابل بررسی نخواهد بود و نمره صفر برای درس منظور خواهد شد. لازم به توضیح است که کمیسیون پزشکی موسسه، گواهی پزشکی ایام امتحانات دانشجویان را با حساسیت بسیار زیاد و مبتنی بر مستندات پزشکی مربوطه مورد بررسی قرار می دهد.

-8 محل استقرار دانشجویان در جلسه امتحان طبق لیستهایی که از طرف آموزش اعلام می گردد خواهد بود، لذا کلیه دانشجویان می بایست در محل مشخص شده طبق لیست اعلام شده استقرار یابند و در غیر این صورت (حتی در صورت دادن امتحان) غیبت محسوب شده و نمره صفر برای دانشجو لحاظ می گردد.

-9  اعلام نمرات توسط شخص استاد درس انجام می شود و پس از اعلام نمره 7 روز فرصت دارید تا در صورت تمایل، درخواست تجدیدنظر خود را از طریق صفحه وضعیت تحصیلی برای استاد مربوطه ارسال نمایید. همچنین برای تماس با استاد می توانید از قسمت پیامها استفاده کنید. لذا خواهشمند است از تماس با موسسه در مورد نمراتی که با تاخیر اعلام می شوند، ارسال درخواست تجدیدنظر در خارج از زمان مربوطه یا اطلاع از وضعیت رسیدگی به درخواست خود جدا خودداری نمایید.

-10  به لحاظ آنکه نمرات مستیقما از طریق اساتید دروس بر روی سایت موسسه قرار می گیرد و تقاضای تجدید نظر نیز از طریق سایت بررسی می گردد، لذا جهت اطلاع از نمرات دروس به سایت موسسه، صفحه دانشجویی، بخش وضعیت تحصیلی مراجعه نموده و از تماس با موسسه خودداری نمایید.

11- کلیه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی جاری 96-95 در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار می­گردد.

12- از آوردن وسیله نقلیه به محل برگزاری امتحانات اکیداً خوداری نمائید.

13- نظر به اینکه بعضی از دروس دوره کارشناسی حقوق و کارشناسی­ارشد حقوق خصوصی نیاز به استفاده از کتاب قانون دارد در این خصوص دروسی را که استاد درس در برگه امتحانی اعلام نموده استفاده از کتاب قانون مجاز است، دانشجویان می­توانند فقط از کتابهای قانون که توسط مؤسسه تهیه شده و ممهور به مهر مؤسسه می­باشد و توسط مراقب مربوطه در جلسه امتحان توزیع می­گردد استفاده نمایند. به روایت دیگر هیچ دانشجوئی نمی­تواند از کتاب قانون متعلق به خود استفاده نماید در صورت استفاده به عنوان تقلب محسوب می­گردد.

اداره آموزش موسسه آموزش عالی نورطوبی