يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 02/05/1395

کارگاه آشنایی با نگارش مقالات علمی پژوهشی برای نشریات فارسی زبان

بسمه تعالی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند با توجه به ضرورت آشنایی با نگارش مقالات علمی پژوهشی برای نشریات فارسی زبان و پیشرفت های علمی، موسسه آموزش عالی نورطوبی در نظر دارد روز جمعه مورخ 5 شهریور 95 از ساعت 9 صبح الی 16:30 گارگاهی با همین عنوان برای دانشجویان برگزار نماید. بر همین اساس علاقمندان می توانند جهت حضور در این دوره فرم ثبت نام که به این اطلاعیه پیوست  شده است را تکمیل و بهمراه اسکن فیش پرداختی حداکثر تا تاریخ 31 مرداد 95 ،به رایانامه  workshop@nooretouba.ac.ir  ارسال نمایند.

خواهشمند است در نظر داشته باشید که هزینه ثبت نام 1.000.000 ریال دانشجویان نور طوبی، 1.200.000 ریال سایر دانشجویان و 1.500.000 ریال شرکت کنندگان آزاد می باشد.

دانشجویان عزیز توجه داشته باشید با توجه به ظرفیت محدود، اولویت بر اساس ایمیل های ارسالی خواهد بود.لازم به ذکر است در پایان دوره گواهینامه معتبر به شرکت کنندگان اهداء خواهد شد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره 61017208-021 تماس حاصل نمایید.

فرم ثبت نام : download file

معاونت پشتیبانی آموزشی