يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 22/04/1395

تقویم آموزشی سال 95 - 96

بسمه تعالی

اداره آموزش موسسه آموزش عالی نورطوبی، تقویم آموزشی موسسه برای نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 96-1395 را اعلام کرد. بر مبنای این تقویم آموزشی، نیمسال اول از روز شنبه 27 شهریورماه آغاز می شود و تا روز چهارشنبه پانزدهم دی ماه ادامه خواهد داشت و امتحانات نیز طی روزهای 18 دی ماه تا دوم بهمن ماه 95 برگزار خواهد شد. همچنین نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95، از روز شنبه نهم بهمن آغاز می شود و تا 10 خرداد 1396 ادامه خواهد یافت. امتحانات نیمسال دوم نیز از روز 20 خرداد 1396 تا سوم تیرماه 96 برگزار خواهد شد.

برای دریافت تقویم آموزشی کامل می توانید فایل های ذیل این اطلاعیه را دانلود نمایید. ضمناً ثبت نام نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395 دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد کلیه رشته ها، ورودی های 1394 و ماقبل آن، طی روزهای شنبه مورخ 95/6/6 لغایت چهارشنبه مورخ  95/6/10 از طریق سایت موسسه انجام می پذیرد. بدیهی است ثبت نام در یک مرحله و صرفا در تاریخ­ های یادشده انجام می پذیرد و مهلت مجدد برای ثبت نام دانشجویانی که در موعد مقرر اقدام به ثبت نام نکنند در نظر گرفته نخواهد شد.

تقویم آموزشی نیمسال اول :  download file

تقویم آموزشی نیمسال دوم : download file