دوشنبه 27 دي 1395
تاریخ انتشار: 03/10/1393

همایش ملی بافت های فرسوده و تاریخی شهری

همایش ملی بافت های فرسوده و تاریخی شهری، چالش ها و راهکارها توسط دانشگاه کاشان با همکاری شهرداری این شهر روزهای ۹ و ۱۰ اردیبهشت سال آینده برگزار می شود.

هدف از برگزاری این همایش گردهمایی اندیشمندان، پژوهشگردان، مدیران و کارشناسان و برنامه ریزان شهری به منظور بحث و تبادل نظر و فراهم کردن بسترهای علمی پیشرفت ایرانی – اسلامی بافت های فرسوده شهری کشور، تبیین مفاهیم و مصادیق فرسودگی و بافت های فرسوده شهری در ابعاد اجتماعی - اقتصادی، جغرافیایی، فرهنگی و کالبدی و تبیین اصول و روشهای بهینه مدیریت بافت های فرسوده شهری در سطح ملی و شهر کاشان و آران و بیدگل، بهره گیری از تجربیات ملی و بین المللی در مرحله برنامه ریزی بافت­های فرسوده و تبیین روش­ها و راهکارهای تهیه و اجرای طرح توسعه شهری در بافت های شهری در ایران و کاشان و آران و بیدگل، بهره گیری از یافته های جدید پژوهشی، استفاده بیشتر و بهتر از فضای شهری برای اسکان جمعیت، رفع نیاز ساکنان بافت فرسوده به کاربری های خدماتی (ایجاد فضاهای کار و تفریح مناسب)، بهبود ساختار حمل و نقل در بافت فرسوده و به تبع آن در شهر وارتقاء الگوی سکونت و مسکن اعلام شده است. محورهای اصلی همایش، مباحث نظری و مفهومی بافت های فرسوده، بافت های فرسوده شهری در ابعاد مختلف مدیریتی، اجتماعی – فرهنگی، کالبدی – فضائی، جغرافیائی - زیست محیطی، اقتصادی، بافت های فرسوده شهر کاشان و آران و بیدگل، بافت های فرسوده و گردشگری، بافت های فرسوده و پدافند غیرعامل و احیای بافت های فرسوده شهری بر اساس الگوی اسلامی-ایرانی و معماری بومی است. علاقمندان به شرکت در این همایش بویژه دانشجویان رشته های گروه برنامهریزی شهری و منطقه ای و مدیریت شهری و محققان سراسر کشور می توانند چکیده مقالات خود را تا یکم بهمن و اصل مقالات را تا یکم اسفند ماه سال جاری به دبیرخانه این همایش به نشانی: کاشان، کیلومتر 6 بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، دانشکده منابع طبیعی ارسال نمایند.

نشانی آدرس الکترونیکی  همایش http://baftefarsoodeh.kashanu.ac.ir