دوشنبه 27 دي 1395
تاریخ انتشار: 12/09/1393

فراخوان مقاله همایش ملی فضای سبز کم آب

موقعیت جغرافیایی کشور عزیزمان، ایران و شرایط خاص محیطی و اقلیمی حاکم بر آن ، نیازمند نگاهی خاص به مسئله فضای سبز  می باشد. از طرف دیگر متاسفانه کمبود آب  به عنوان مسئله ای فراگیر موجب کاهش سرانه فضای سبز در اکثر شهرهای ایران شده است اما نباید فراموش کرد نتایج تحقیقات  علمی در  سالهای اخیر نشان می دهد که ایجاد فضای سبز پایدار حتی در مناطق خشک و نیمه خشک امر دور از دسترسی نیست بنابراین تردیدی نیست که حل  مشکلات و چالش های  پیش رو  در مدیریت فضای سبز شهری جز با  هم اندیشی و بهره گیری از جدیدترین  یافته های علمی  دانشگاهها و مراکز معتبر علمی و پژوهشی میسر نخواهد بود. از  اینرو، در راستای دستیابی به راهکارها و ایده های نوین در رابطه با حل بحرانهای موجود در این زمینه،  به خصوص بحران کمبود آب  "اولین همایش ملی فضای سبز کم آب "  با همکاری  دانشگاه کاشان و سازمان پارکها و فضای سبز  کاشان با هدف گردآوری و استفاده از آخرین نتایج و یافته های پژوهشی مراکز علمی و تحقیقاتی و اجرایی  کشور در تاریخ 15و 16 اردیبهشت1394 در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد. از همه متخصصان و پژوهشگران در این زمینه دعوت شده مقالات خود را به این همایش ارسال کنند. مهلت ارسال چکیده مقالات، ۱۵ بهمن ۹۳ اعلام شده است.

محورهای همایش عبارتند از:

-  معرفی گونه های سازگار به کم آبی جهت استفاده در فضای سبز

- چمن های سازگار به کم آبی و جایگزین های چمن

- زیست فناوری و راهکارهای نوین ایجاد گونه های مقاوم به کم آبی

- تخصیص، بهره وری و بهینه سازی مصرف آب

- نقش آب های نا متعارف در فضای سبز

- طراحی، کشت و توسعه و نگهداری فضای سبز در اقلیم های خشک و نیمه خشک

- ارتقاء فرهنگ عمومی و مشارکت شهروندان در صیانت از فضای سبز

- کارکردهای اقتصادی فضای سبز کم آب

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به سایت همایش به نشانی ذیل مراجعه نمایید: