يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 05/09/1393

کارگاه طرح نامه‌نويسي پايان‌نامه و رساله‌هاي دانشگاهي

کارگاه «طرحنامه ‌نويسي» ويژه پايان‌نامه و رساله‌هاي دانشگاهي در پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي برگزار خواهد شد. مدرس اين کارگاه آقاي دکتر عبدالرحمن حسني‌فر، دكتراي انديشه سياسي و عضو هيات علمي پژوهشكده تاريخ پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي است.

طرحنامه از استلزامات فرايند تحقيق به حساب مي‌آيد و يادگيري طرحنامه‌نويسي براي دانشجويان و پژوهشگراني كه قصد دارند پژوهش  مناسبي انجام دهد الزامي است. همچنين يادگيري نگارش و تنظيم طرحنامه باعث سهولت و تسريع در انجام تحقيق و هم تحقق اهداف تحقيق مي شود. در اين كارگاه سعي خواهد شد مهارت‌هاي زير به كارآموزان منتقل شود:

-        آشنايي با ابعاد موضوعي و مفهومي طرحنامه

-        آشنايي عملي و گام به گام با طرحنامه نويسي

-        توانايي بدست آوردن مهارت طراحي و تنظيم طرحنامه

اين كارگاه در يك جلسه (8 ساعت) در روز پنجشنبه 13 آذر 1393 ساعت 8 الي 16 برگزار مي‌شود. هزينه ثبت نام اين کارگاه براي عموم 600.000 ريال تعيين شده است كه دانشجويان با ارائه کارت معتبر  500.000 ريال پرداخت خواهند كرد. مهلت ثبت نام تا تاريخ 8 آذر 1393 تعيين شده است و متقاضيان مي‌بايست با مراجعه به سايت پژوهشگاه فرم ثبت نام كارگاه‌ها را دريافت و پس از  تکميل،  به همراه  كپي كارت ملي و فيش واريزي به صورت حضوري به دفتر آموزش‌هاي آزاد تخصصي مديريت تحصيلات تکميلي واقع در پل کريم خان، مابين خيابان شهيد قرني و خيابان ايرانشهر، پلاک 178، طبقه چهارم، اتاق 7 تحويل يا اسكن مدارك خود را به آدرس ايميل workshop.ihcs@gmail.com  ارسال نمايند. لازم به ذكر است در صورت ارسال مدارك به صورت الكترونيكي ارائه اصل فيش در روز كارگاه الزامي است. به تمامي شرکت کنندگان گواهي معتبر شرکت در کارگاه آموزشي ارائه خواهد شد. متقاضيان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره تلفن 88490213 تماس حاصل فرمايند. محل برگزاري کارگاه در بزرگراه کردستان، نبش خيابان 64 غربي، پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي، سالن حكمت خواهد بود.

روابط عمومي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي