يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 21/08/1393

نتایج قرعه کشی عمره دانشگاهیان اعلام شد

نتایج قرعه کشی عمره دانشگاهیان اعلام شد و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت لبیک برای آگاهی از نتایج قرعه کشی، از کد ملی خود به عنوان شناسه و از شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور استفاده و از نتایج قرعه کشی مطلع شوند.

دانشگاهیانی که به عنوان زائر اصلی و ذخیره در عمره دانشگاهیان انتخاب شده اند، باید از تاریخ اول تا هشتم آذرماه برای دریافت دفترچه راهنمای عمره و نهایی کردن ثبت نام به سایت لبیک مراجعه نمایند. لازم به ذکر است؛در دفترچه راهنما کلیه مراحل اجرایی، اعم از نحوه افتتاح حساب، اخذ گذرنامه و مجوز خروج از کشور، زمان تحویل مدارک و زمان اعزام نکات لازم توضیح داده خواهد شد. گفتنی است؛ زمان شرکت پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره در دوره های آموزش مجازی متعاقبا از سایت لبیک اعلام خواهد شد و لازم نیست از هم اکنون برای این دوره ها اقدام کنند. دانشگاهیانی که در قرعه کشی عمره دانشگاهیان پذیرفته نشده اند می توانند از 20 تا 28 آبان ماه با مراجعه به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و شرکت در دوره های آموزشی و کسب امتیاز لازم در آن، در قرعه کشی مجدد عمره شرکت کنند. متقاضیان شرکت در آموزش مجازی دانشجویان برای ورود به سامانه، از کدملی و شماره تلفن همراه خود استفاده نمایند. متاهلین فقط یکبار و توسط سرگروه خود می توانند در این دوره آموزشی شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن در قرعه کشی، به صورت متاهلی اعزام خواهند شد. پذیرفته نشدگان در عمره برای شرکت در آموزش مجازی تا 28 آبان فرصت دارند به این سامانه مراجعه کنند، لذا با توجه به حجم بالای مراجعه به سامانه مذکور، در صورتی که به مشکلی در سامانه آموزش مجازی مواجه شدند، می توانند در روزهای بعد جهت شرکت در دوره ها مراجعه نمایند.

شایان ذکر است کلیه اطلاعات در این زمینه در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.com   قابل دسترسی است و از آنجا که مرجع اصلی اعلام اسامی عمره دانشگاهیان، ستاد مربوطه است، خواهشمند است در این زمینه از تماس با موسسه آموزش عالی نورطوبی خودداری فرمایید.