يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 04/07/1393

همایش دانشجویان ورودی جدید موسسه آموزش عالی نورطوبی برگزار شد

همایش دانشجویان ورودی 1393 موسسه آموزش عالی نورطوبی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، روز پنجشنبه سوم مهرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورطوبی، در این همایش که دانشجویان ورودی جدید موسسه حضور داشتند، پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر سعید میرزایی رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید، به تشریح امکانات و شاخصهای آموزشی موسسه آموزش عالی نورطوبی پرداخت و با بیان اینکه نورطوبی، اولین و بزرگترین دانشگاه الکترونیکی در ایران محسوب می شود گفت : هدف همکاران ما در موسسه آموزش عالی نورطوبی، ارتقا استانداردهای تحصیلی به شیوه نوین و بهره گیری مناسب از شاخصه های کمی و کیفی آموزش مجازی است و به همین منظور موسسه نورطوبی از بهترین اساتید کشور و کادر علمی، آموزش و فنی مجربی بهره می برد. دکتر میرزایی در بخش دیگری از سخنان خود برخی از شاخصه ها و ویژگیهای تحصیل در موسسه آموزش عالی نورطوبی را برشمرد و با بیان ویژگیهایی همچون برگزاری کلاسهای آنلاین و همچنین کلاسهای رفع اشکال حضوری، بهره مندی از بزرگترین و پیشرفته ترین کتابخانه الکترونیکی، ساخت کلیه دروس الکترونیکی توسط تیم فنی مجرب در موسسه که برخی دانشگاههای معتبر ایران نیز از توان فنی همین گروه استفاده می کنند، آماری از قبولی برخی دانشجویان مقطع کارشناسی و بویژه کارشناسی ارشد موسسه در آزمونهای تحصیلات تکمیلی در معتبرترین دانشگاههای کشور ارائه داد و گفت : تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی نورطوبی در سال جاری در مقطع دکترای بهترین و معتبرترین دانشگاههای کشور همچون دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و ... پذیرفته شده اند که کارنامه درخشان این فارغ التحصیلان، خستگی تلاش و فعالیت سالیان گذشته را از ما و همکارانمان دور کرد. رییس موسسه آموزش عالی نورطوبی در پایان سخنان خود، دوره تحصیلی موفقی را برای کلیه دانشجویان آرزو کرد.

در ادامه همایش دانشجویان ورودی جدید موسسه آموزش عالی نورطوبی، آقای دکتر فرهاد وارث معاون فناوری و تولید موسسه، طی سخنانی که همراه با ارائه اسلایدهای متنوعی بود به تشریح ضرورتهای آموزش مجازی در دوران جدید و ویژگیهای این شیوه تحصیل پرداخت وبخشی از برنامه های انجام شده یا در دست انجام موسسه آموزش عالی نورطوبی را در عرصه آموزشهای مجازی به منظور ارتقا سطح استانداردهای آموزش الکترونیکی در کشور برشمرد. سپس آقای مهندس ناظم زاده مدیر فنی و تولید محتوا، آموزش نصب نرم افزارهای آموزشی را به دانشجویان ارائه داد و در ادامه آقای دکتر مسعود میرزایی معاون آموزشی موسسه به تشریح کارکردهای معاونت آموزشی و بخشهای زیر مجموعه آن شامل واحد آموزش و واحد پشتیبانی آموزشی پرداخت و خواستار دقت نظر دانشجویان در امور تحصیلی شد.

در بخش دوم همایش که پس از استراحت کوتاهی آغاز شد، ابتدا آقای مهندس ابوتراب برنامه نویس ارشد موسسه، چگونگی نصب نرم افزار آموزشی بر سیستمهای اندروید و همچنین تشکیل کلاسهای آنلاین را به حاضران ارائه داد و سپس خانم مهندس آگاهی مدیر واحد LMS، دسترسی دانشجویان به صفحات شخصی را در سایت آموزش داد و بخشهای مختلف سیستم آموزشی را تشریح کرد. در ادامه، خانم مهندس واحدی مدیر واحد پشتیبانی آموزشی، وظایف این بخش را تشریح و ضمن معرفی همکاران این واحد که به عنوان مشاوران علمی با دانشجویان ارتباط خواهند داشت، روند ارتباط دانشجویان با واحد پشتیبانی آموزشی را اعلام کرد.

پس از پایان این همایش، دانشجویان ورودی جدید، بر حسب رشته تحصیلی خود، در جلسات معارفه جداگانه ای با حضور مدیر گروه آموزشی مربوط به خود شرکت کردند تا با مدیران گروهها آشنا شوند. همایش دانشجویان ورودی جدید موسسه آموزش عالی نورطوبی ظهر روز پنجشنبه پس از برگزاری جلسات معارفه با مدیران گروهها به پایان رسید.