يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 01/07/1393

همایش دانشجویان ورودی ۱۳۹۳، پنجشنبه سوم مهر ساعت ۸ صبح

همایش دانشجویان جدید ورودی ۱۳۹۳ موسسه آموزش عالی نورطوبی، در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، پنجشنبه سوم مهرماه جاری ساعت ۸ صبح در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران واقع در خیابان کارگر شمالی، بالاتر از تقاطع جلال آل احمد، روبروی کوی دانشگاه، سالن آمفی تاتر دانشکده تربیت بدنی برگزار می شود.

در زمان ثبت نام، برخی از دانشجویان پس از انجام مراحل ثبت نام و آگاه شدن از برگزاری همایش ویژه دانشجویان جدید، این سوال را مطرح می کردند که آیا شرکت در همایش الزامی است؟ پاسخی که به این دسته از دانشجویان داده می شود حاکی از الزامی بودن شرکت در همایش است. اما برخی دانشجویان ممکن است از این پاسخ قانع نشده باشند یا به دلایلی همچون مشغله کاری یا سکونت در شهری به غیر از تهران، برای شرکت در همایش دانشجویان جدید دچار مشکل باشند. اما چند دلیل وجود دارد که می تواند کلیه دانشجویان را، حتی کسانی که در شهرهای دیگر سکونت دارند به شرکت در این همایش ترغیب کند...

۱-کارتهای دانشجویی و رمز عبور دانشجویان برای ورود به صفحه شخصی دانشجویی به منظور تحصیل در موسسه آموزش عالی نورطوبی در محل برگزاری همایش به دانشجویان تحویل می گردد.

۲- تحصیل در دانشگاه مجازی، دارای شیوه ای متفاوت با تحصیل در دانشگاهی با کلاسهای حضوری است و بخش مهمی از همایش دانشجویان جدید، به تشریح شیوه تحصیل مجازی در دانشگاه نورطوبی اختصاص دارد تا دانشجویان با نرم افزارهای آموزشی، شیوه نصب نرم افزارها و دروس، چگونگی برقراری ارتباط با سیستم آموزشی و سایت و همچنین چگونگی برگزاری کلاسهای آنلاین آشنا شوند. طبیعی است که دانشجویانی که سابقه تحصیل در دانشگاه حضوری را داشته باشند نیز با این شرایط آشنایی ندارند و در این همایش می توانند با ملزومات فنی تحصیل در دانشگاه مجازی آشنا شوند.

۳- با توجه به حضور مسوولان موسسه اعم از رییس، معاونان و مدیران بخشهای مختلف در همایش ویژه دانشجویان جدید، در این همایش می توانید به صورت رو در رو با مسوولان بخشهای مختلف که در طول دوران تحصیل با آنها ارتباط خواهید داشت آشنا شوید.

۴-در دانشگاه مجازی، دو بخش یا واحد به نامهای واحد پشتیبانی آموزشی و واحد فنی وجود دارد که در دانشگاههای دیگر تجربه ارتباط با آنها وجود ندارد. ارتباط دانشجویان با استادان و رفع مشکلات درسی از طریق واحد پشتیبانی آموزشی برقرار می شود و واحد فنی، مشکلات فنی دانشجویان در مورد نرم افزارهای آموزشی، کلاسهای آنلاین و موارد مشابه را رفع می کند. در صورت حضور در همایش، دانشجویان امکان شناخت این بخشهای جدید را پیدا می کنند تا در طول دوران تحصیل با مشکلی مواجه نشوند.

۵-در پایان همایش، جلسه معارفه مدیران گروههای آموزشی با دانشجویان هر رشته تحصیلی به طور جداگانه برگزار خواهد شد که در آن جلسه امکان آشنایی با مدیر گروه مربوط به رشته تحصیلی خود را نیز پیدا می کنید.

۶-با توجه به قبولی شما در دانشگاه مجازی، نیازی به پرداخت هزینه های تردد به دانشگاه و همچنین صرف زمان طولانی برای رفت و برگشت به دانشگاه بویژه اگر در شهرهای دیگر سکونت داشته باشید نخواهید داشت. این امکان با برگزاری یک همایش در یک نیمروز فراهم شده که با بهره گیری از این فرصت می توانید از صرف زمانهای طولانی بعدی برای رفع اشکالات آموزشی و فنی و تحصیلی خود که حاصل عدم شرکت در همایش است جلوگیری به عمل آورید.