چهار شنبه 29 دي 1395
تاریخ انتشار: 19/06/1393

قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت وام کمک هزینه شهریه

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی دریافت وام کمک هزینه شهریه در ترم 1-94-93 می رساند، پس از مطالعه فایل ضمیمه  که در انتهای اطلاعیه پیوست شده،  به صفحه شخصی خویش مراجعه نموده و فرم مربوطه را در قسمت درخواستها حداکثر تا تاریخ 1393.06.29 تکمیل نمایند. لازم به ذکر است که ثبت نام فوق قطعی نبوده و پس از بررسی و تائید تقاضا، معاونت دانشجوئی اسامی واجدین را اعلام  می نماید که در این صورت دانشجویانی که وام  شهریه  دانشجویی  به آنها تعلق می گیرد لازم است طی محدوده زمانی که اعلام  می شود نسبت به ارائه مدارک مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم اقدام به موقع سایر افراد واجد شرایط در لیست ذخیره جایگزین خواهد شد. لازم به ذکر است پردخت وام شهریه منوط به مساعدت و تأمین اعتبار لازم توسط صندوق رفاه دانشجویان است و این مؤسسه هیچگونه مسئولیتی در عدم پرداخت وام مذکور را ندارد. همچنین پس از بررسی درخواستها فهرست اسامی واجد شرایط در تاریخ 93.07.06 بر روی سایت در قسمت اطلاعیه ها قرار خواهد گرفت. شایان ذکر است در صورت تعلق گرفتن وام به هر یک از دانشجویان، موعد پرداخت آن چند ماه بعد می باشد.

فایل ضمیمه : download file