يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 22/05/1393

قبولی دو نفر دیگر از فارغ التحصیلان نورطوبی در مرحله اول آزمون دکترا

مطلع شدیم که دو نفر دیگر از فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی نورطوبی در در مرحله نخست آزمون دکترای دانشگاه آزاد سال 1393 پذیرفته شده و دعوت به مصاحبه گردیده اند. آقای اسماعیل فلاح فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی موسسه نورطوبی که به تازگی فارغ التصیل شده اند در آزمون دکتری در رشته حقوق خصوصی پذیرفته شده و پس از گذراندن مصاحبه، در انتظار اعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان هستند. همچنین آقای سید محسن عبدالهی فارغ التحصیل رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد نیز که ایشان هم به تازگی فارغ التحصیل شده اند در آزمون دکترا پذیرفته و دعوت به مصاحبه شده اند. پیش از این تعدادی دیگر از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی نورطوبی نیز در آزمون سراسری دکترا پذیرفته شده بودند که اسامی آنها از طریق سایت موسسه اعلام شده است. ضمن تبریک به این عزیزان، برای آنها در تمامی مراحل زندگی و تحصیل آرزوی موفقیت می کنیم.