دوشنبه 27 دي 1395
تاریخ انتشار: 31/04/1393

قبولی یکی دیگر از فارغ التحصیلان نورطوبی در آزمون دکترای سراسری

یکی دیگر از فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی نورطوبی در در مرحله نخست آزمون متمرکز دکترای سراسری سال 1393 پذیرفته شده و دعوت به مصاحبه گردید. آقای محمد رضا نیسی اصل دانشجوی سابق مقطع کارشناسی ارشد رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی موسسه نورطوبی که به تازگی فارغ التصیل شده اند در آزمون دکتری در رشته حقوق بین الملل عمومی پذیرفته شده و پس از گذراندن مصاحبه، در انتظار اعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان هستند. پیش از این تعدادی دیگر از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی نورطوبی نیز در آزمون دکترا پذیرفته شده بودند که اسامی آنها از طریق سایت موسسه اعلام شده است. ضمن تبریک به آقای نیسی اصل، برای ایشان در تمامی مراحل زندگی و تحصیل آرزوی موفقیت می کنیم.