يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 18/04/1393

انتشار دو کتاب توسط یکی از دانشجویان رشته مدیریت شهری نورطوبی

دو کتاب جدید توسط یکی از دانشجویان رشته مدیریت شهری موسسه آموزش عالی نورطوبی منتشر شده است.

آقای محمد آیینی از دانشجویان رشته مدیریت شهری، کتابهای "مدیریت مالی نوین شهری" و "مدیریت شهری در ایران از نگاه قوانین" را تالیف و منتشر کرده است. کتاب "مدیریت شهری در ایران از نگاه قوانین" تالیف آقای آیینی با همکاری مشترک وزارت راه و شهرسازی – شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران – و موسسه آموزش عالی نورطوبی و توسط انتشارات موسسه فرهنگی هنری رایحه تسنیم منتشر شده است. در پیشگفتار کتاب آمده است : "انتشار کتاب مدیریت شهری در ایران از دیدگاه قوانین، تالیف جناب آقای محمد آیینی که با مقدمه جناب آقای دکتر غلامرضا لطیفی از اساتید شناخته شده در حوزه مدیریت شهری در کشور می باشند همراه شده است آغازی بر حمایت موسسه آموزش عالی نورطوبی در حوزه نشر علم و دانش می باشد. امید است انتشار کتب کاربردی در زمینه علوم مختلف راهگشای گسترش دانش و حل مسایل و مشکلات در کشور باشد." نویسنده کتاب نیز در مقدمه آن نوشته : "با اینکه کتب متعددی در زمینه مدیریت شهری به رشته تحریر درآمده است لیکن کتاب حاضر با این رویکرد که هم به نوعی دربرگیرنده موضوعات مهم در اداره امور شهری به عنوان موضوعات تخصصی باشد و هم عمده قوانین وضع شده در کشور را در این زمینه بررسی و معرفی نماید تدوین و به همه مدیران شهری و بویژه اعضای محترم شورای اسلامی شهرها و شهرداران محترم و دانشجویان حوزه شهری و مدیریت شهری تقدیم می شد در نوع خود بدیع و بی نظیر است." این کتاب در 360 صفحه منتشر شده است. کتاب مدیریت مالی نوین شهری نیز به نوشته مولف "به دنبال ارتقا سطح دانش دانشجویان و افزایش مهارت مدیران شهری به ویژه اعضای محترم شورای اسلامی شهرها و کارکنان شهرداری ها در زمینه مدیریت مالی شهری است". این کتاب با مقدمه دکتر مهدی تقوی استاد تمام دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و در هشت فصل و 165 صفحه منتشر شده است.  برای آقای محمد آیینی در تمام مراحل زندگی و موقعیتهای کاری آرزوی موفقیت و کامیابی داریم.