چهار شنبه 29 دي 1395
تاریخ انتشار: 14/04/1393

قبولی چهار نفر از فارغ التحصیلان نورطوبی در آزمون متمرکز دکترای 93

چهار نفر از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی نورطوبی، در مرحله نخست آزمون متمرکز دکترای سراسری سال 1393 پذیرفته شده و دعوت به مصاحبه گردیدند. آقای مجتبی زارع و خانم فهیمه پارسایی در مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات، آقای تقی فرج پور در مجموعه مدیریت اجرایی و آقای عباس درخشانی در مجموعه حقوق، در مرحله نخست آزمون دکترا پذیرفته شده اند. این عزیزان طی سالهای 1390 و 91 از موسسه آموزش عالی نورطوبی در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده اند. ضمن تبریک به این دانشجویان ساعی و پرتلاش، قبولی نهایی این عزیزان را در مقطع دکتری که نتایج آن اواخر تابستان جاری اعلام می شود آرزو می کنیم و موفقیت آنها را در تمامی مراحل زندگی خواستاریم.