يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 21/02/1393

تمدید مهلت شرکت در دومین جشنواره ملی دختران و بانوان دانشگاهی

مهلت شرکت در دومین جشنواره ملی دختران و بانوان دانشگاهی تا 31 اردیبهشت 93 تمدید شد. دومین جشنواره ملی دختران و بانوان دانشگاهی (ریحانه) توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود. این جشنواره در بخشهای پژوهشی، ادبی، هنری و بخش ویژه برگزار می شود و مهلت ارسال آثار 31 اردیبهشت 93 اعلام شده است. زمان برگزاری جشنواره نیز مهر ماه 93 می باشد. ارسال آثار در مرحله اول به صورت مجازی خواهد بود و در صورت قبولی آثار در مرحله اولیه شرکت کنندگان می بایست اصل اثر را طبق تاریخ اعلام شده برای انتخاب نهایی و شرکت در نمایشگاه به دبیرخانه جشنواره ملی ریحانه ارسال نمایند. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به سایت جشنواره به نشانی ذیل مراجعه نمایید:

www.iusfestivals.ir/reyhaneh