يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 19/01/1393

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
فراخوان ثبت نام برای شرکت در دوره آموزشی داوری های تجاری بین المللی

ایران شاید بیش از هر کشور دیگری در دنیا در طول دهه‌های گذشته درگیر حل و فصل دعاوی‌له و علیه خود از طریق داوری بین‌المللی بوده است. نگاهی بر بیش از هزاران پرونده در دیوان داوری دعاوی ایران ـ ایالات متحده و پرونده‌های دیگری که در داوریهای خاص یا نزد مؤسسات داوری بین‌المللی مطرح بوده و هست اهمیت آشنایی با قواعد و ضوابط خاص حاکم بر داوری بین الملل، ترویج و توسعه داوری بین المللی و ضرورت پرداختن به آموزش به منظور تربیت کارشناسان آگاه و مسلط بر امر داوری بین المللی را نشان می دهد. به طور قطع تصویب قانون داوری تجاری بین‌المللی ایران و الحاق ایران به کنوانسیون نیویورک درباره  شناسایی و اجرای احکام داوری خارجی و ایجاد مرکز منطقه‌ای داوری تهران بیانگر نمونه‌هایی از اهمیت این موضوع در سالهای اخیر در ایران است. بدیهی است رفتار قضایی در برابر داوری بین‌المللی و کاربرد مناسب و شایسته قانون داوری تجاری بین‌المللی و اجرای کنوانسیون نیویورک توسط دادگاههای ایران و آموزش این امر مهمترین و اساسی‌ترین گام برای ایجاد محیطی مساعد جهت جذب و اشاعه مفاهیم داوری بین‌المللی به عنوان یکی از عوامل تضمین کننده سرمایه گذاری خارجی در ایران شناخته می شود. در این راستا سازمان مدیریت صنعتی و مرکز منطقه ای داوری تهران دوره آموزشی داوری های تجاری بین المللی را برای اولین بار در ایران طراحی و ارائه نموده و با بهره گیری از اساتید مجرب و مطرح در این حوزه از جمله آقای دکتر انصاری معین، تلاش می کنند تا با به روز نمودن اطلاعات و ارتقا سطح دانش به کارشناسان سازمانها و موسساتی که با این روش به حل و فصل اختلافات می پردازند کمک کنند تا مفاهیم حل و فصل را در قراردادها لحاظ و در مراجع حل و فصل نمایند و در صورت بروز اختلاف با هماهنگی های لازم برای دفاع موثر در دعاوی له و علیه دستگاههای ذیربط مورد استفاده قرار دهند. این دوره در سه سطح برگزار می شود که سطح اول آن از 13 اردیبهشت 1393 آغاز خواهد شد. این دوره شامل 48 ساعت است که به مدت دو ماه هر هفته در یک جلسه به مدت 6 ساعت برگزار می شود و هزینه ثبت نام در دوره سطح اول آن 14 میلیون ریال می باشد. مخاطبين دوره، کارشناسان و مشاوران مرکز امور حقوقی بین المللی، کارشناسان حقوقی و مدیران اجرائی دستگاهها و سازمان های دولتی و خصوصی، فارغ التحصیلان از مقطع کارشناسی به بالا در رشته های حقوق، علوم قضائی، فقه و مبانی حقوق، مدیریت، اقتصاد، علوم بازرگانی  و سایر رشته های مرتبط و همچنین علاقه مندان به این دوره  و وکلا و قضات اعلام شده اند. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی نورطوبی می توانند برای ثبت نام اولیه، نام و شماره دانشجویی خود را به شماره 300041161017 پیامک نمایند تا ثبت نام اولیه آنها در این دوره آموزشی از طریق موسسه صورت گیرد. شایان ذکر است کل هزینه توسط شرکت کننده پرداخت می شود و در صورتی که تعداد دانشجویان شرکت کننده در این دوره آموزشی افزایش یابد، برای شرکت کنندگان تخفیف در نظر گرفته خواهد شد.