دوشنبه 27 دي 1395
تاریخ انتشار: 27/12/1392

پیام تبریک مدیریت موسسه آموزش عالی الکترونیکی نورطوبی به مناسبت سال نو

اسفند که از راه می رسد، اندک اندک صدای پای بهار نیز به گوش می رسد؛ بهاری که نیاکان ما چه نیکو آن را طلیعه سال نو قرار داده اند؛ چرا که رستاخیز جان است و نمود توان پروردگار یکتا در نو شدن آفرینش جهان. بهار، از دیرباز تاکنون، نماد نو شدن بوده و هر تغییری با بهار معنای دیگری می یابد چراکه بهار، نقطه آغازی دوباره است. موسسه آموزش عالی الکترونیکی نورطوبی نیز همزمان با بهار و آغاز سال نو خورشیدی، بار دیگر نو شدن را تجربه می کند تا همچون گذشته در مسیر افقهای روشن حرکت کند و قله های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کند. نورطوبی، زمانی وارد عرصه آموزشهای الکترونیکی در سطح آموزش عالی شد که هنوز آموزش مجازی در کشور ما، مفهومی جدید و دور از دسترس به نظر می رسید و به همین دلیل، از آغاز می دانستیم که راهی دشوار در پیش داریم. اما به حول و قوه الهی، حرکت در مسیری را که تجربه ای مشابه برای آن وجود نداشت آغاز کردیم و اندک اندک، از موانع گذشتیم و ناهمواریها را هموار کردیم تا چندی پس از آن که به عنوان اولین دانشگاه الکترونیکی در ایران وارد عرصه آموزشهای رسمی در سطح آموزش عالی شدیم، عنوان بزرگترین موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایران را نیز از نظر تعداد دانشجویان و ابعاد فعالیتها از آن خود سازیم و افقهای تازه ای را به روی خود بگشاییم. اکنون که موسسه آموزش عالی الکترونیکی نورطوبی در طلیعه بهار 1393، در آستانه آغاز نهمین سال حیات خود قرار دارد، خرسندیم که در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و در 7 رشته مختلف تحصیلی، به آموزش و تربیت دانشجویانی ساعی و پرتلاش همت می گماریم که ورود به دنیای جدید را با آموزشهای مجازی که نیاز زندگی مدرن است تجربه می کنند. طی سالهای اخیر گروههایی از دانشجویان موسسه آموزش عالی نورطوبی، تحصیلات خود را به پایان رسانده و بعضا در مقاطع تحصیلی بالاتر در معتبرترین دانشگاههای ایران و سایر کشورهای جهان پذیرش شده اند تا اثبات شود تلاش ما در گردهم آوردن جمعی از بهترین و باتجربه ترین اساتید کشور در عرصه علمی، تشکیل تیمی جوان و پویا در بخشهای مختلف در قالب مشاوران علمی و آموزشی و همچنین بخش فناوری و تولید که تهیه کلیه نرم افزارهای آموزشی را بر عهده داشته و به سایر دانشگاههای مجازی کشور نیز خدمات مورد نیاز آنها را ارائه می دهد، تلاشی با فرجامی نیک بوده است. بدون تردید موفقیتهای موسسه آموزش عالی نورطوبی طی سالهای اخیر مدیون همت و تلاش خستگی ناپذیر کلیه همکاران ما در بخشهای مختلف موسسه بوده است که بدون تلاش این عزیزان، هیچ موفقیتی حاصل نمی شد. ضمن اینکه اعتقاد داریم دانشجویان موسسه، به مثابه استعدادهای بالقوه ای هستند که وظیفه ما به فعلیت درآوردن این پتانسیلهاست تا با شکوفایی آن، شاهد رشد و پیشرفت همه جانبه میهن عزیز اسلامی خود در عرصه های مختلف علمی و فناوری باشیم. اعتقاد داریم بدون همراهی جمعی، رشد و پیشرفت حاصل نخواهد شد. لذا برای تحقق آرمانهای خود که بهبود شیوه های تدریس و تحصیل در بزرگترین دانشگاه الکترونیکی ایران است، نیازمند بهره گیری از نظرات و پیشنهادات دلسوزانه کلیه اساتید معزز، همکاران گرامی و بویژه دانشجویان محترم هستیم تا با بهره گیری از خرد جمعی، مسیر تعالی را به نحو مطلوبی طی نموده و به امکانات آموزشی شایسته ای که سزاوار جوانان این مرز و بوم است دست یابیم. ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال 1393 خورشیدی، برای کلیه اساتید گرامی، همکاران محترم و دانشجویان عزیز سالی پربار و همراه با سلامت، بهروزی، شادکامی و موفقیت را آرزو می کنیم.