يکشنبه 8 اسفند 1395
تاریخ انتشار: 30/11/1392

آغاز به کار کتابخانه مجازی آنلاین نورطوبی

سایت کتابخانه مجازی آنلاین موسسه آموزش عالی الکترونیکی نورطوبی با عنوان کتابخانه مجازی نورطوبی آغاز به کار کرد. کتابخانه مجازی نورطوبی در سال 1388 به همت معاونت فناوری و تولید موسسه شروع به کار کرده و تا امروز این کتابخانه به صورت آفلاین و ابتدا از طریق توزیع لوح فشرده و سپس از طریق فلش مموری، تنها در اختیار دانشجویان کارشناسی ارشد موسسه قرار می گرفت. اما از این پس با افتتاح کتابخانه مجازی آنلاین نورطوبی، کتابخانه مجازی که شامل قریب بر 900 جلد کتاب روز دنیا است به صورت آنلاین در اختیار دانشجویان گرامی قرار می گیرد. در این زمینه از یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای کتابخانه موجود به نام Calibre   استفاده شده است. از قابلیت های مهم این نرم افزار، توانایی دسته بندی کتب بر اساس ویژگی هایی از قبیل نام نگارنده، نام ناشر، فرمت فایل کتاب و . . . می باشد. برای دسترسی به کتابخانه مجازی نورطوبی می توانید از لینک ذیل استفاده نمایید :