موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ­ارشد (استعداد درخشان)

امتیاز به این مطلب
(2 رای)

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ­ارشد (استعداد درخشان)

احتراماْ به اطلاع میرساند مؤسسه آموزش عالی غیردولتی  غیرانتفاعی مجازی نور طوبی براساس آئین­ نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی پیوسته (ورودی سال تحصیلی 1397) برای نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 دانشجو می پ‍‍‍ذیرد. لذا جهت ثبت نام به آدرس https://register.nooretouba.ac.ir  مراجعه نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 61017203 خانم منصوری (دانشجویان رشته های حقوقی)  وشماره 61017204 خانم ذاکری (دانشجویان رشته های مدیریت مالی و بازرگانی) تماس حاصل فرمایید.

ردیف رشته تحصیلی گرایش جنسیت پذیرش
1 حقوق خصوصی - زن مرد
2 مدیریت صنعتی مدیریت پروژه زن مرد
3 مدیریت کسب و کار استراتژی زن مرد
4 مدیریت کسب و کار بازاریابی زن مرد
5 مدیریت کسب و کار رفتار سازمانی و منابع انسانی زن مرد
6 مدیریت کسب و کار مدیریت مالی زن مرد
7 مهندسی صنایع مدیریت پروژه زن مرد
8 مهندسی عمران مهندسی و مدیریت ساخت زن مرد
9 مهندسی فناوری اطلاعات تجارت الکترونیکی زن مرد
10 مهندسی فناوری اطلاعات مدیریت سیستم­ های اطلاعاتی زن مرد
11 مدیریت بازرگانی بازرگانی بین المللی زن مرد
12 مدیریت پروژه و ساخت - زن مرد
13 حقوق جزا و جرم شناسی - زن مرد
14 مدیریت شهری - زن مرد
15 برنامه ریزی شهری - زن مرد
16 طراحی شهری - زن مرد

شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته برای ورود به مقطع کارشناسی­ ارشد ناپیوسته متقاضی به شرح ذیل می باشد:

1- پس از گذرانیدن حداقل سه چهارم واحدهای درسی تا پایان نیمسال ششم (6) به لحاظ میانگین کل جزو 15% (پانزده درصد) برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

2- حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شود.

3- پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یکبار امکان پذیر است.

4- پذیرش در همان رشته تحصیلی یا رشته های تحصیلی مرتبط با رشته دوره کارشناسی به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.

5- حداکثر تا تاریخ 1401/6/31 فارغ التحصیل شود در غیر اینصورت پذیرش وی لغو خواهد شد.

مدارک مورد نیازبرای ثبت­ نام از دانشجویان کارشناسی ­ارشد:

1- اصل مدرک کارشناسی و یک برگ تصویر آن

2- 12 عکس رنگی تمام رخ 4×3

3- اصل شناسنامه بانضمام یک نسخه تصویر آن از تمام صفحات

4-اصل کارت ملی و یک برگ تصویر آن (پشت و رو)

5-مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند ( برای برادران) بانضمام یک برگ تصویر آن

آیدا کیا