موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

امتیاز به این مطلب
(1 رای)

بسمه تعالی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی دریافت وام کمک هزینه شهریه می رساند، پس از مطالعه فایل ضمیمه1 که در انتهای اطلاعیه پیوست شده با مراجعه به آدرس http://bp.swf.ir قسمت تشکیل پرونده اقدام به تکمیل اطلاعات درخواستی نمایند.) در قسمت نوع تحصیل حتما گزینه نوبت دوم شهریه پرداز را انتخاب نمایید.)پس از تایید اطلاعات ثبت شده توسط موسسه و دریافت پیامک تایید با ورود مجدد به سایت و انتخاب قسمت درخواست وام از منوی بالای صفحه و سپس انتخاب گزینه وام شهریه غیرانتفاعی اقدام به ثبت وام نمایید.لازم به ذکر است که ثبت نام فوق قطعی نبوده و معاونت دانشجوئی پس از بررسی و تائید تقاضا، از طریق پیامک به واجدین اطلاع رسانی می نماید که در این صورت دانشجویانی که وام شهریه دانشجویی به آنها تعلق می گیرد لازم است طی محدوده زمانی که اعلام می شود نسبت به ارائه مدارک(فایل پیوست) مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم اقدام به موقع سایر افراد واجد شرایط در لیست ذخیره جایگزین خواهد شد. شایان ذکر است در صورت تعلق گرفتن وام به هر یک از دانشجویان، موعد پرداخت آن چند ماه بعد می باشد.خواهشمند است از تماس های غیر ضروری با امور دانشجویی خودداری فرمائید.

خوانده شده 287 بار آخرین اصلاح در تاریخ چهارشنبه, 03 آذر 1400 15:33