موسسه آموزش عالی الکترونیکی نور طوبی

اطلاعیه پذیرش بدون کنکور و تکمیل ظرفیت رشته های کارشناسی"صرفا بر اساس سوابق تحصیلی"

امتیاز به این مطلب
(0 رای)

بسمه تعالی

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسی براساس سوابق تحصيلي سراسري (بهمن ماه) سال 1399 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي ( مرحله تکمیل ظرفیت)
براساس مصوبات بيست و چهارمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 99/07/22 مقرر گردید برای ظرفیتهای خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري سال 1399 تکمیل نگردیده، پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل کتبي ديپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.
لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در این مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتي از روز يکشنبه 99/09/30 آغاز و تا روز چهارشنبه 99/10/03 ادامه خواهد داشت. دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز يکشنبه 99/09/30 از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش  قابل دسترس خواهد بود.
مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی مجازی نور طوبی درشته های کارشناسی مدیریت مالی و مدیریت بازرگانی در مرحله تکمیل ظرفیت سال 1399 دانشجو می پذیرد.

مهلت ثبت نام تا پايان روز ‌شنبه مورخ 99/10/06 تمدید شد

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید